Machinery

Slimme kwekerijmachines, op maat gemaakt voor jouw succes

Vandaag kweken wat de komende jaren op de markt komt vergt veel creativiteit en geloof. Voorbereid zijn op ‘morgen’ vraagt om een flexibel inzetbaar en efficiënt machinepark. CSB machinery ontwikkelt specifieke machines en gereedschappen voor de (boom)kwekerij die je verder helpen. We geloven daarbij in een sterk partnership om tot het beste resultaat te komen. Nieuwsgierig hoe we dat doen? Neem gerust contact met ons op, we wisselen graag van gedachten.

We maken je deelgenoot van het proces.

Tijdens de ontwikkeling betrekken we je voorturend in het proces, we kunnen pas innoveren als we jouw gebruikerservaringen door en door kennen. Dankzij onze kleinschaligheid spreek je direct met de ontwerper of uitvoerder en zijn we dusdanig flexibel om tijdens het proces wijzigingen door te voeren.

Hoe minder ‘toestanden’, des te betrouwbaar de oplossing.

We ontwikkelen unieke, bedrijfsspecifieke machines, maar kunnen op basis van bestaand materiaal ook aanpassingen maken. Onze oplossing typeren zich door eenvoud en duurzaamheid zonder de functionaliteiten uit het oog te verliezen. Bovendien worden onze machines en werktuigen gekeurd en uitvoerig getest op veiligheid en functionaliteit volgens de Fedecom normering.

Naar boven